Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

My blogovision number 14 : ‘’MIRROR MIRROR’’ – Sons & Daughters και My blogovision number 13 : ‘’KEEP YOU CLOSE’’ – Deus

Kάποια πράγματα δεν εξηγούνται πάρα πολύ καλά. Κάποια albums σου αρέσουν όχι επειδή είναι άρτια επεξεργασμένα, σούπερ προχωρημένα ή απίστευτα καινοτόμα, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι τα καινούρια αγαπημένων σου. Αγαπημένων σου, με τους οποίους κάποιες φορές σε συνδέουν πολύ περισσότερα πράγματα από μερικές ακροάσεις τραγουδιών ή ένα συγκλονιστικό live.

Δυο κλικ από το (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν μου :

  1. Περίφημη συναυλία White Stripes, σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο κάπου στα νότια προάστια, να φυσάει δαιμονισμένα. Support οι Sons & Daughters. Δε τους έχω ξανακούσει ποτέ και κολλάω με τη φοβερή σκηνική παρουσία της Adele, με τη φωνή και τη φατσούλα του Scott. Φαντασιώνω ότι τους γνωρίζω από κοντά. Λίγο πριν αρχίσει το live των Stripes κι ενώ είμαι σχεδόν κολλημένη στη σκηνή, το ωστικό κύμα του αφιονισμένου κόσμου με πετάει κλωτσηδόν προς τα πίσω. Βρίσκομαι ελαφρώς δαρμένη μπροστά στο stand του ηχολήπτη, όπου κάθονται μακαρίως και χαζεύουν η Adele και ο Scott! Για αρκετή ώρα στη συνέχεια μιλάμε, χαζολογάμε, φωτογραφιζόμαστε παρέα….
  2. After show party των Deus στο μπαράκι ‘’Alley Cat’’ της Κωνσταντινουπόλεως. Ποτά, ματιές, χοροί, φιλιά και μουσικές και παραγγελιές στο dj και την άλλη μέρα η συναυλία. Την επομένη, μετά το live, τους πάμε με τη φίλη μου στο παλιό ‘’Decadence’’.

Και αρκούν οι αναμνήσεις για να θεωρηθούν καλοί δυο δίσκοι ; Όχι πάντα. Τώρα ναι.

Kαι τα προηγούμενα :

13. KEEP YOU CLOSE των Deus

14. MIRROR MIRROR των Sons & Daughters

15. SUPERHEAVY των Superheavy

16. FATHER, SON, HOLY GHOST των Girls

17. COLOUR OF THE TRAP του Miles Kane

18. OH LAND της Oh Land

19. HAUNTED της May Roosevelt

20. LULU των Lou Reed και Metallica

Δεν υπάρχουν σχόλια: